„Am depus peste 2,2 milioane de semnături ale românilor”: Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru prezidențiale

Șeful statului, Klaus Iohannis, a sosit, vineri, la Biroul Electoral Central, însoțit de mai mulți colegi din PNL, printre care Ludovic Orban și Raluca Turcan, pentru a-și depune în mod oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale.

La ieșirea din sediul BEC, Klaus Iohannis și-a lăudat munca depusă în primul mandat ca președinte și a punctat că trebuie să mai primească votul românilor încă o dată.

Sunt foarte bucuros că pot să vă anunț că mi-am depus candidatura pentru încă un mandat și, împreună cu documentele mele, și împreună cu PNL, am depus peste 2,2 milioane de semnături ale românilor care susțin această candidatură. Este un numar imens și acest lucru mă bucură foarte, foarte mult. În același timp, trebuie să spun că sunt foarte bucuros că s-a reușit această acțiune de strângere de semnături, evident, prin și cu sprijinul PNL și a celor care au dorit să fie alături de noi (…)  Este o perioada complicată pentru România și este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD-ul în acești aproape 3 ani”, a declarat Iohannis.

Seful statului a adăugat ca este nevoie de modernizarea României, de spitale moderne, de autostrăzi, de școli curate, de administrație care are în centrul ei cetățeanul, iar toate aceste lucruri trebuie realizate, reclădite și trebuie să „înțelegem cu toții că acest lucru poate fi definit simplu: România normală”.

Ceea ce îmi doresc eu pentru țara mea este România normală, adica instituții normale, respectarea drepturilor cetățenești. România normală este o țară din care tinerii nu mai vor să plece, în care mulți dintre cei care au plecat vor să se întoarcă cu drag și speranță. În acești ani trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD și cred că pot să spun acum la sfârșit de mandat că am reușit prin mijloacele constituționale să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD.

Chiar recent am avut o reușită notabilă, foarte frumoasă, împreună cu românii când am reușit la referendumul din 26 mai să oprim distrugerea justiției. Iată. Aici ne aflăm acum și este nevoie de muncă de reconstruire, resetare, normalizare. Sunt dispus să conduc această muncă. Știu ce trebuie făcut și împreună cu un guvern pro-european, ales democratic, care se va constitui fără îndoială în jurul PNL-ului vom face această muncă. Vom face această muncă pentru români. Îmi doresc acest al doilea mandat pentru a conduce acest mandat de normalizare a României”, a afirmat Iohannis.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!