Black Friday la TAROM: Bilete de avion de la 119 euro, dus-întors

Tarom a pregătit oferte la bilete de avion, cu ocazia Black Friday. Astfel, în perioada 12 – 17 noiembrie 2019, compania aeriana vinde bilete de avion începând de la 119 de euro dus-întors (cu toate taxele incluse).

Prețul de 119 euro este valabil pentru călătorii între București – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chișinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino și Lyon.

De asemenea, Tarom oferă de Black Friday și bilete de la 139 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între București – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan și Nisa.

La prețul de 159 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, turiștii pot zbura cu Tarom între București – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid și Londra.

Oferta Tarom de Black Friday include: zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman și Beirut), check-in și catering la bord.

Oferta este valabilă pentru cursele operate Tarom în perioada 29 noiembrie 2019 – 31 octombrie 2020 (data ultimului retur).

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!