CNA: Primăria Voluntari are licență pentru o televiziune de Ilfov și București

Primăria orașului Voluntari, condusă de Florentin Pandele, are de astăzi licență pentru o televiziune de Ilfov și București.

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat, cu opt voturi pentru și două împotrivă, acordarea unei licențe TV regionale pentru postul de televiziune finanțat de Consiliul Local Voluntari, potrivit Paginademedia.ro

Postul de televiziune se va numi Metropola TV, iar programele sale se vor axa pe „știrile și evenimentele bune care se întâmplă în București și Ilfov”, după cum a spus în fața forului audiovizual Alexa Căutiș, unul dintre coordonatorii proiectului.

Nu însemnă că dacă e finanțată de Consiliul Local Voluntari trebuie să aibă doar știri din Voluntari. Nu este televiziunea lui Pandele, ci a Consiliului Local Voluntari.

Îmi doresc să fie un model și pentru alte primării. Nu este un canal propagandistic”, a spus, printre altele, Căutiș.

„Ne dorim să umplem un gol care e în mass-media națională. Televiziunile au creat o apetență pentru subiecte negative cum ar fi crimele sau tragediile. Televiziunile nu se înghesuie să difuzeze subiecte pozitive și despre oamenii care fac lucruri lăudabile. Vrem să scoatem în evidență lucruri exemplare care pot da oamenilor satisfacție. Știrile cu iz negativ fac astăzi carieră, rating. Îmi doresc ca știrile să fie făcute într-un stil deontologic. Ne dorim să avem știri din alt spectru, să facem știri din lucrurile bune care se întâmplă în București și Ilfov”, a mai afirmat Alexa Căutiș.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!