Codrin Ștefănescu despre Nelu Tătaru: „Va ajunge cel mai înjurat om de pe Pământ. E halucinant ce i-a trecut prin minte”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, l-a criticat pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, acuzându-l că, prin introducerea de „idioţenii” în decizia de redeschidere a teraselor, îi urăşte pe români şi pe patronii de „terase şi cârciumioare”.

Nelu Tātaru de la Sānātate va ajunge cel mai injurat om de pe pāmânt! Nu pentru afacerile sotiei in timp de pandemie, nu pentru rubedeniile si amantele angajate la stat, nu pentru toate invârtelile sulfuroase din domeniul medical. Ci pentru idioteniile si prostiile din decizia privind deschiderea teraselor. E halucinant ce i-a trecut prin minte. Personajul acesta cred cā ne urāste si pe noi, dar si pe patronii de terase si cârcimioare. Pe toatā lumea!”, a afirmat Codrin Ștefănescu, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Începând cu data de 1 iunie, sunt permise activităţile de preparare, servire şi consum al produselor alimentare şi băuturilor în spaţiile special amenajate din exteriorul clădirilor unităţilor de alimentaţie publică (terase) şi totodată sunt permise activităţile de operare a plajelor.

Principalele măsuri de protecție pentru redeschiderea teraselor

• La intrare se va face un triaj observaţional, iar accesul clienţilor cu simptome vizibile de infecţie respiratorie va fi interzis;

• Operatorii economici din sectorul alimentaţiei publice se vor asigura că la intrare şi la grupurile sanitare există dispozitive cu produse biocide avizate, necesare dezinfectării mâinilor clienţilor, precum şi informarea acestora cu privire la modul de utilizare;

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!