Deputat PNL, atac la Dan Barna: „Omul e mincinos sau nebun?”

Deputatul PNL Pavel Popescu a afirmat că un partid nou “ne spune de 3 ani că ei nu mint“, iar “candidatul lor la prezidenţiale” spune că dacă era preşedinte nu s-ar fi întâmplat tragedia de la Caracal.

Într-o postare pe pagina personală de socializare, Pavel Popescu se întreabă retoric dacă Dan Barna  este “mincinos sau nebun“.

Un partid nou ne spune de 3 ani ca ei nu mint. Azi, candidatul lor la prezidentiale ne spune ca daca era Presedinte, nu se intampla tragedia de la Caracal.
Acum decideti voi: omul e mincinos sau nebun?
Pentru a doua varianta, va reamintesc solutia pe care am propus-o prin initiativa legislativa #faranebuni”, a afirmat deputatul.

Acesta a mai  postat un link către o iniţiativă legislativă depusă de el la Camera Deputaţilor prin care este propusă modificarea Legii 2018/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente. Proiectul de lege vizează introducerea unei noi prevederi pentru înregistrarea candidaturii la un scrutin electoral: avizul psihologic.

Reacţia liberalului vine în contextul în care liderul USR Dan Barna a declarat, în cadrul unei emisiuni la TVR1, că dacă ar fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat.

Dacă eu aş fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat, pentru că nu a fost un incident nefericit, ci efectul unei degradări continue de ani de zile a ceea ce înseamnă funcţionarea instituţiilor statului pe standarde minime, adică asigurarea siguranţei cetăţeanului, furnizarea siguranţei pentru cetăţeni“, a afirmat Dan Barna.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!