Florin Roman: „Moțiunea de cenzură a fost probabil, scrisă de Vasile, portarul de la sediul PSD”

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat, joi, la sfârșitul ședinței Birourilor Permanente Reunite a Camerei Deputaților și Senatului, că s-a stabilit ca citirea moțiunii, în Parlament, să aibă loc, luni, la ora 14.00 dar data dezbaterii şi a votului nu a fost stabilită.

Dacă PSD trata serios subiectul moţiunii, azi discutam de un calendar precis. Citire, dezbatere, vot. Astăzi au stabilit doar ziua citirii, luni şi dovada faptului că PSD tartează neserios această moţiune, nu se grăbeşte, nu-şi doreşte, deci nu vorbim de căderea Guvernului Orban. Astăzi a avut loc şedinţa BPR a Camerei Deputaţilor şi Senatului. Am fost anunţaţi în legătură cu depunerea moţiunii de cenzură semnată de către 208 de senatori şi deputaţi din partea grupurilor PSD şi UDMR. (…) Luni se va stabili data dezbaterii şi a votului”, a declarat liderul deputaţilor PNL.

El i-a ironizat pe social-democrați spunând că moţiunea împotriva Guvernului Orban a fost „probabil, scrisă de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD”.

Am văzut şi noi textul moţiunii. Din punctul de vedere al PNL e un demers neserios. Probabil că această moţiune a fost scrisă de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD. E foarte clar pentru noi că e o moţiune scrisă pe genunchi, neserioasă, în care deşi PSD-ul invocă, la început,că pentru ei viaţa românilor e sfântă, nu se face nicio referire la ceea ce înseamnă agenda publică a cetăţeanului”, a mai declarat Roman.

Motivul moţiunii de cenzură este asumarea răspunderii Executivului pe proiectul de lege care prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!