Gabriela Firea: „Bucureștenii au de ales între mine și candidatul dreptei unite care îi va aduce în stadiul de săracie extremă”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la depunerea dosarului de candidatură pentru un nou mandat de edil al Capitalei, că bucureștenii au de ales între echipa sa, cu o muncă onestă și corectă, dovedită de controalele săptămânale realizate de instituțiile statului, și candidatul dreptei unite, ale căror propuneri vor aduce românii în pragul sărăciei extreme și a șomajului.

La ieșirea de la Biroul Electoral, Gabriela Firea a criticat campania electorală a lui Nicușor Dan.

Toți se plâng de poluare, dar nu vin cu soluții, tocmai pentru a da motive bucureștenilor să fie supărați. Toată lumea știe că lucrările Centurii Capitalei și a Metroului aparțin Guvernului.

Deși lucurile par foarte complicate, ele sunt simple: bucureștenii au de ales între mine, care voi continua toate proiectele de dezvoltare ale Capitalei, echipa mea, care a fost și este o echipă onestă și corectă. Stau mărturie toate controalele pe care le avem săptămânal de la toate instituțiile statului și din care am ieșit foarte bine; unii inspectori ne-au felicitat și ne-au spus că suntem modele de bune practici pentru intreaga țară și candidatul dreptei unite care a anunțat cât se poate de clar, că în momentul în care va ajunge la Primăria Capitalei, în primul rând va ajusta, în sensul eliminării drastice a subvențiilor pentru transportul public în comun și pentru termoficare. Asta însemnă că fiecare bucureștean, în loc să plătească 1,3 lei sau 1,5 lei pentru un traseu regional, va plăti 6 lei, iar pentru termoficare, spre exemplu, o familie într-un apartament cu 3 camere, va plăti în loc de 300 de lei, 600 de lei. Avem peste 1, 5 milion de bucureșteni care folosesc zilnic transportul public în comun, peste 1,5 milion de bucureșteni care sunt racordați la rețeaua de termoficare. Vă dați seama ce ar însemna aceste lucurui pentru bucureșteni?

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!