Încă un deputat PSD a demisionat și s-a alăturat PRO România

Deputatul PSD de Argeș, Nicolae Georgescu, și-a anunțat luni demisia din partidul condus de Liviu Dragnea și s-a înscris în PRO România, acuzând că valorile de stânga au ajuns să fie reprezentate în Argeș de un personaj precum Cătălin Rădulescu, supranumit ”deputatul mitralieră”.

Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”.
Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni, precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județului Argeș”, a declarat Nicolae Georgescu.

Cele mai sonore nume care au părăsit PSD pentru a se înscrie în Pro România sunt fostul premier Mihai Tudose și comisarul european, Corina Crețu. Ambii sunt candidați la alegerile europarlamentare și au părăsit formațiunea condusă de Liviu Dragnea acuzând confiscarea de către acesta a deciziei în partid și îndepărtarea de valorile europene.

Liderul PRO România, Victor Ponta, a făcut publică știrea, pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: Facebook/Victor Ponta

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!