Marcel Ciolacu amenință Guvernul Orban cu moțiune de cenzură

Partidul Social Democrat ameninţă că va depune o moțiune de cenzură pentru a da jos Guvernul Orban dacă va continua cu „abordarea pompieristică”, a declarat președintele partidului, Marcel Ciolacu.

Potrivit declaraţiilor făcute luni seara la „Marius Tucă Show” și citat de Mediafax, Marcel Ciolacu a declarat că nu va fi depusă moțiune de cenzură cât timp România se confruntă cu pandemia de coronavirus.

Cât timp pandemia este încă un pericol pentru români nu vom depune moţiune”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD ameninţă cu moţiunea de cenzură depusă după încetarea stării de urgenţă.

Atât timp cât este stare de urgenţă şi este încă un pericol această pandemie asupra vieţilor românilor nu vom depune moţiune (… ) Dacă se continuă în acelaşi ritm de greşeli şi această abordare total pompieristică şi fără nicio viziune de viitor, cred că se impune şi e o necesitate”, a spus Ciolacu.

În locul acestui guvern nu poate să vină până la alegeri decât un guvern de uniune naţională. Este exclus să mai vii cu un guvern pe o anumită parte a politicului, pe stânga sau pe dreapta”, a spus Ciolacu.

Alegerile generale au fost pe 9 decembrie. Conform Constituţiei nu pot fi amânate mai mult de trei luni”, a mai precizat Ciolacu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!