Marcel Ciolacu: „Din guvernarea dumneavoastră, domnule Orban, mai lipsește invazia lăcustelor”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut, luni, o reacție ironică la adresa premierului Ludovic Orban. Potrivit liderului interimar al PSD, din guvernarea Orban mai lipsește „invazia lăcustelor”.

Orban ,,Pilduitorul” are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor!

,,Sfinții petrecerilor” Rareș și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli!

Restul trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare.

Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet!”, a postat Marcel Ciolacu, luni, pe pagina sa de socializare.

Premierul Orban a atras luni atenția asupra evoluției răspândirii coronavirusului în România, fapt care afectează luarea măsurilor de relaxare.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!