Nicușor Dan s-a înscris în cursa internă din USR pentru Primăria Capitalei

Deputatul Nicușor Dan s-a înscris în cursa internă a USR pentru alegerea candidatului la Primăria București.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul afirmă că este cel mai în măsură să scoată Bucureștiul din „ghearele animalului politic nefast, Firea-PSD” și cere sprijinul membrilor USR.

În urmă cu câteva luni am anunțat public decizia de a candida pentru funcția de Primar General al Capitalei, ca independent. Cred că sunt cel mai în măsură să scot Bucureștiul din ghearele animalului politic nefast, Firea-PSD, și să-l transform alături de oameni competenți și integri, într-o capitală europeană, așa cum merităm. Nu este doar credința mea. Sondajele arată recurent că sunt omul politic din opoziție cu cea mai mare intenție de vot a bucureștenilor. Mă bucur de multă susținere din partea membrilor partidelor de opoziție, în primul rând din USR.

Luni am făcut încă un pas important spre împlinirea acestui țel. M-am înscris în cursa internă a USR București pentru alegerea candidatului USR pentru Primăria Municipiului București. Statutul USR și principiile după care am fondat acest partid încurajează susținerea competenței oriunde s-ar afla ea, în interiorul partidului și în afara lui.

Sunt optimist că oamenii din USR vor susține candidatura mea și că împreună cu toate forțele de bună credință vom putea reda Bucureștiul bucureștenilor, acolo unde îi e locul”, a anunțat Nicușor Dan.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!