Paleologu, după ancheta RISE Project despre Barna: „Înțeleg dezamăgirea membrilor, simpatizanților și votanților USR”

Prezidențiabilul Partidului Mișcarea Populară, Theodor Paleologu, a reacționat după ancheta publicată de RISE Project despre liderul USR, Dan Barna.

Într-o postare pe pagina de socializare, Paleologu sugerează că ar trebui să se voteze alt candidat la prezidențiale, „conform cu aspirațiile lor etice și civice”.

Înțeleg dezamăgirea membrilor, simpatizanților și votanților USR față de candidatul lor oficial. De aceea nici nu voi răsuci cuțitul în rană, ci rămîn la formularea blîndă pe care am folosit-o deja: eroare de casting. Votanții USR-PLUS sînt în marea lor majoritate oameni cu studii și discernămînt. Vor ști să facă o alegere conformă cu aspirațiile lor etice și civice. Sînt și ei ‘deștepți, dar mulți‘”, se arată în postarea lui Paleologu.

RISE Project a publicat marți un articol în care acuză firma lui Dan Barna de multe proiecte eșuate și îl numește pe liderul USR „supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE”.

Ceea ce se sugerează în acel articol este ca şi cum i s-ar reproşa unui fotbalist că nu au ieşit toate fazele perfecte. Dincolo de asta, e ca şi cum ne-am supăra pe Hagi că n-a înscris de fiecare dată”, a fost replica lui Barna.

Sursa foto: caleaeuropeana.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!