Prim-vicepreședintele PNL Vrancea a picat Bacalaureatul cu 3,60 la Română

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat examenul de Bacalaureat de anul acesta. A luat nota 3,60 la proba de Limba Română.

El a declarat pentru publicația locală, Jurnalul de Vrancea că a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină peste 5. Daniel Moroșanu a mai luat 7,55 la Istorie și 8,65 la Geografie.

Liderul local, în vârstă de 42 de ani, a absolvit în urmă cu câțiva ani Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, la seral.

Daniel Moroșanu a fost ales consilier local în comuna Vidra, la alegerile din 2016, conduce Organizația PNL Vidra și este prim-vicepreședintele filialei vrâncene a PNL.

Recent, prim-vicepreședintele PNL Vrancea declara la Digi24 că a făcut meditații la Limba Română.

M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea el.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!