Prințul Charles s-a întâlnit cu Nawaf Salameh, președintele Fundației Alexandrion

Domnul Nawaf Salameh, președinte și fondator al Fundației Alexandrion și Alexandrion Group, a fost  invitat de către Alteța Sa Regală, Printul Charles, la un  eveniment organizat săptămâna trecută, la Londra, de către organizația Prince’s Trust International, la Palatul St. James.

Prince’s Trust International are în spate o istorie de peste 40 de ani, concentrată în acțiuni dedicate inițial sprijinirii  tinerilor din Marea Britanie.

În prezent,  aceasta lucrează în parteneriat cu alte organizații din întreaga lume pentru a sprijini tinerii defavorizați, cu vârsta cuprinsă între 13 și 30 de ani, pentru a-i ghida în educație, în formare profesională și muncă având scop final integrarea lor în societate și combaterea șomajului . Programele lor în curs de desfășurare se derulează în Australia, Barbados, Canada, Grecia, Iordania, Malta, Pakistan și Noua Zeelandă.

Evenimentul dedicat programului din Grecia a fost o mare oportunitate pentru domnul Salameh să îl întâlnească pe Alteța Sa Regală, să îi mulțumească pe această cale pentru tot ceea ce face pentru România și, totodată, să îi propună deschiderea unui canal de parteneriate pentru România, între organizația Prințului de Wales și Fundația Alexandrion.

Sursa: superprofit.ro
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!