Victor Ponta: „Nu se pune problema să ne ducem la remorca PSD”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat că partidul pe care îl conduce nu se va duce la remorca PSD şi va avea candidaţi proprii la primării la alegerile locale.

Cu ocazia participării marţi, la Galaţi, la o întâlnire cu responsabilii de zonă şi de organizaţii locale din judeţ, Ponta a declarat că „Vom avea candidaţi PRO România în toate cele 65 de primării din judeţ, iar senatorul Nicu Marin va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi, asta ca să lămurim că aşa cum nu am acceptat să fim la remorca PNL şi să votăm Guvernul Orban şi să primim şi noi acolo nişte mici funcţii de pe undeva, nici nu se pune problema să ne ducem la remorca PSD, că dacă eram mulţumiţi de PSD, rămâneam acolo. PRO România este un proiect de centru stânga nou în care vrem să arătăm şi să obţinem sprijinul oamenilor nu doar de stînga, de centru, oameni care vor să vadă altceva în afară de PSD şi PNL şi aşa vom fi în alegerile următoare. Suntem în Opoziţie şi vom încerca să promovăm proiectele şi oamenii PRO România”.

Fostul premier a mai menţionat că PRO România îşi propune să obţină un procent de 10-15% la alegerile locale şi peste 15% la cele parlamentare de anul viitor.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!