Wizz Air lansează noi rute din România

Compania Wizz Air a anunțat că lansează zboruri directe din București spre Edinburgh și patru rute noi din Timișoara.
Pentru Edinburgh, biletele sunt disponibile la prețuri începând de la 129 de lei, iar cele cu plecare din Timișoara au prețuri între 39 de lei și 99 de lei.
Wizz Air a anunțat ruta de la București la Edinburgh, începând cu 23 decembrie 2019. Zborurile către capitala Scoției vor fi operate de două ori pe săptămână, marți și sâmbătă.

În paralel, Wizz Air lansează patru noi rute din Timișoara, inaugurate la începutul lunii august 2019, către Billund, Nurnberg, Karlsruhe/Baden-Baden și Doncaster.

Suntem bucuroși să anunțăm noua destinație disponibilă din București, Edinburgh. Datorită acestei conexiuni directe, călătorii români pot vizita cu ușurință acest oraș vibrant. Edinburgh este un amestec de istoric și modern, înconjurat de peisaje frumoase și bogat în atracții. Ofera o multime de oportunitati pentru cei aflati in cautarea unei vacante, pentru toate gusturile si asteptarile. Cu două zboruri pe săptămână, marți și sâmbătă, este ușor să rezervați un city break scurt în oraș sau o vacanță extinsă, cu tarife excelente începând de la doar 129 de lei. În această perioadă, sărbătorim și lansarea a patru noi rute de la Timișoara la Billund, Nurnberg, Karlsruhe / Baden-Baden și Doncaster / Sheffield. Prin această extindere, Wizz Air își reconfirmă angajamentul de a contribui la dezvoltarea economiei, aviației și turismului din România și din regiuni cheie“, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!