Publică un comunicat

Pretul perceput la publicarea unei stiri sau a unui comunicat de presa pe portalul de stiri Informat24 este de 150 de lei* (NOTA: Pentru plata online efectuata prin paypal, pretul este de 35 Euro)*. Textul nu trebuie sa depaseasca 500 de cuvinte si se pot adauga maxim 3 imagini. Imaginile trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii tehnice: sa fie minim 1200×675 px si maxim 250 kb/imagine.

Materialul trimis spre publicare va fi prezent pe prima pagina timp de 24 de ore, dupa care va fi arhivat in sectiunea corespunzatoare.

*Pretul afisat include toate taxele, indiferent daca este in lei sau in euro.

Modalitati de plata: 

  • ONLINE (momentan, doar prin PAYPAL, insa poti achita cu orice card bancar fara sa ai nevoie de un cont paypal. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi plata prin paypal, apoi selecteaza „Check out with Paypal” in pagina unde achiti pachetul de comunicare, iar cand optiunea de plata prin paypal va fi afisata, selecteaza PAY WITH A BANK ACCOUNT OR CREDIT CARD – formularul de plata pentru plata cu card bancar se va deschide si vei putea achita in mod securizat pachetul de comunicare)
  • Prin ORDIN DE PLATA. – Pentru achitare prin ordin de plata, va rugam sa sunati inainte la +4 0742 058 872


     

    Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!