Apple Pay va fi lansat în România de către ING

ING Bank România aduce Apple Pay pe piața locală în a doua parte a anului 2019. În urma acestei mutări, utilizatorii de telefoane Apple, care dețin și un card bancar emis de către ING Bank, vor putea realiza plăți NFC prin intermediul telefonului mobil.

Intrarea Apple Pay pe piața din România este așteptată cu nerăbdare de către utilizatorii telefoanelor Apple, care în acest moment apelează la o serie de stickere pe care le lipesc de telefon pentru a putea realiza plăti cu acestea.

În a doua parte a anului, ING Bank România va aduce Apple Pay, ceea ce face plățile cu telefonul mobil mai private, simple și sigure, dar și mai rapide și convenabile pentru clienții din România. ING Pay a avut în România cea mai rapidă rată de adopție și cel mai mare grad de utilizare dintre toate țările din cadrul grupului ING. De când a fost lansat în iulie anul trecut, deja 70.000 de utilizatori au facut aproximativ 3 milioane de tranzacții, acoperind aproape 4% din totalul tranzacțiilor la POS făcute de cardurile ING. ING Pay a dovedit că românii sunt nu doar deschiși către opțiunea de plată cu telefonul, dar foarte pregătiți să o adopte“, se arată într-un mesaj trimis de către bancă.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!