Cioloș: „Am ajuns la 200.000 semnături, pe bune, pentru Dan Barna președinte”

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a anunțat că Alianta USR-PLUS a reușit să strângă cele 200.000 de semnături pentru candidatura lui Dan Barna.
Într-o postare pe pagina sa de socializare, Dacian Cioloș precizează că Alianța își dorește să ajungă, până la momentul depunerii lor, la 300.000 de semnături.

Am ajuns la 200.000 semnături pentru Dan Barna președinte. Vă mulțumim vouă, tuturor celor care ați semnat! Așa cum știți, noi strângem semnăturile pe bune, în stradă, cu ajutorul colegilor și al voluntarilor noștri extraordinari. Mai sunt câteva zile până la depunerea semnăturilor. Vrem să ajungem la 300.000 ca să fim siguri că autoritățile nu ne invalidează arbitrar semnături, așa cum s-a mai întâmplat în trecut. Intrați pe www.danbarnapresedinte.ro, descărcați formularul, strângeți cât mai multe semnături și trimiteți lista sau aduceți-o până pe la 16 septembrie la una dintre adresele de pe website. Avem nevoie de voi!”, se arată în postarea liderului PLUS.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la BEC este 22 septembrie, iar pe 12 octombrie va începe campania electorală, care se va desfăşura pe o perioadă de 30 de zile.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!