Codrin Ștefănescu, ironic la adresa lui Ciolacu: „Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu ești nici umbra lui pe timp de noapte!”

Fostul secretar general al social-democraților, Codrin Ștefănescu, este ironic la adresa pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, după eșecul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban din Parlament.

Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Si nu mai da vina pe cei câtiva colegi aflati in spitale sau carantinati ca suspecti de covid! Când pregātesti o motiune, si chiar vrei sā treacā, negociezi! Aveai cel putin 9-10 voturi de la minoritati, cel putin 8 voturi de la neafiliati plus PSD-istii goniti de tine in ultimele luni. Sā nu mai zic de UDMR-istii care nu iubesc in ruptul capului acest guvern, dar nici de la “negociatorii” tāi nu au inteles exact ce vrei! Sunteti slabi si vânduti, Marcele! Si se vede limpede ca lumina zilei! Ai vrut sā ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu esti nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru cā el nu ne-a pus niciodatā intr-o astfel de situatie ridicolā! Si vorba lui Serban Nicolae: e o mare si nescuzabilā rusine!”, a afirmat Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de socializare.

Postarea fostului secretar general al PSD vine după ce ședința de plen în care trebuia dezbătută și votată moțiunea de cenzură a fost suspendată din lipsă de cvorum. Pentru desfășurarea ședinței ar fi trebuit ca în plen să fie prezenți 233 de parlamentari dar opoziția a putut strânge doar 226 de parlamentari.

Sursa foto: MEDIAFAX

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!