Festivalul de modă pentru copii și adolescenți, Kids Fashion Week, organizează Kids Summer Fashion Week

Festivalul de modă pentru copii și adolescenți, Kids Fashion Week, anunță organizarea ediției estivale, Kids Summer Fashion Week. 

Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu Asociația Culturală Bulevardul Culturii, organizează, în perioada 22 – 23 august, în Piața Cazino – Mamaia, Kids Summer Fashion Week.

Proiectul, finanțat de către Primăria Municipiului Constanța, în valoare de 157.207,96 lei, va aduce pe podium designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți și va fi prezentat de actorul Stelian Milu.

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în modă pentru copii și adolescenți impuse de designeri şi branduri de renume din România și nu numai. Evenimentul se bucură de prezența pe catwalk a colecțiilor designerilor Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, pe lângă mulți alții. La acest eveniment hair stylingul va fi asigurat de către specialiștii de la MM Boutique care, cu această ocazie, vor prezenta ultimele trenduri de coafuri și tunsori pentru copii și adolescenți.

Kids Summer Fashion Week este singurul eveniment estival de modă pentru copii și adolescenți din România, recunoscut de Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii, care, timp de două zile, va face din Mamaia capitala modei pentru copii.

Astfel, toți iubitorii de fashion, copilărie si adolescență sunt invitaţi să participe la Kids Summer Fashion Week 2020, pe 22 – 23 august, de la orele 19:00, în Piața Cazino – Mamaia.

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile. 

Pentru eveniment vor fi implementate următoarele măsuri de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19:

       – perimetrul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat cu garduri de protecție, iar scaunele pentru spectatori vor fi amplasate la o distanță de 2 metri. Locurile disponibile sunt limitate;

        – accesul publicului la eveniment se va face gratuit cu respectarea tuturor normelor privind distanțarea socială;

        – accesul publicului la eveniment se face între orele 19.00 – 20.00, pe o intrare delimitată în Piața Cazino din Mamaia: Intrarea A (punct de reper Cazino Mamaia);

        – la punctul de intrare, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată, sau accesul celor care au temperatura corporală mai mare de 37,3°C;

        – fiecare spectator va primi câte o mască de protecție respiratorie, valabilă pentru seara respectivă;

        – prin participare, spectatorii își asumă obligația că vor urma îndrumările organizatorilor pentru a se putea bucura de eveniment în deplină siguranță;

        – purtarea măștii este obligatorie;

        – distanțarea socială este obligatorie;

        – dezinfectarea mâinilor în spațiile special amenajate este obligatorie.

În ceea ce privește accesul artiștilor în backstage, acesta se va face pe intrări separate de cele ale spectatorilor. De asemenea, vor fi respectate toate măsurile privind triajul, completarea declarației pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecției cu virusul COVID-19, purtarea măștii, distanțarea socială și dezinfectarea mâinilor.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!