Fifor a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din țară

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anunțat că a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din întreaga ţară, acţiunea urmând a se desfăşura timp de opt zile. Vor fi vizate, în special, zonele din apropierea staţiilor pentru mijloacele de transport în comun, gări şi autogări. La control participă poliţişti, dar şi personal de la Registrul Auto Român şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Am dispus ca, începand de ieri, Politia sa inceapa identificarea si verificarea celor care fac transport ilegal de persoane în toată țara.

Desfășurată timp de 8 zile în primă fază, acțiunea vizează depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane.

Acțiunile vor fi concentrate în special în apropierea zonelor de îmbarcare și debarcare a pasagerilor din stațiile pentru mijloacele de transport în comun, gări, autogări, dar și pe traseele de deplasare a acestor autovehicule.

Polițiștilor rutieri, de ordine publică, de investigare a criminalității economice și de la transporturi li se vor alătura și specialiști ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă”, se arată în postarea lui Fifor de pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: abcnewstransilvania.ro
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!