Florin Roman: „Suntem foarte mulțumiți de miniștrii liberali. Nu pleacă nimeni și nu vine nimeni”

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat că „PNL a ieşit cu motoarele turate” de la întâlnirea pe care liderii partidului au avut-o marţi seara cu preşedintele Klaus Iohannis.

PNL a ieşit cu motoarele turate de la această întâlnire, cu o echipă puternică, unită şi consolidată în jurul lui Ludovic Orban/ deci nu a fost nicio întâlnire cu cuţitele pe masă cum spun unii, e drept că am servit o cafea şi o apă plată! Nu am discutat nici măcar în trecere despre remaniere, întrucât suntem foarte multumiţi de modul în care miniştrii liberali au reacţionat în această perioadă dificilă/ deci nu pleacă nimeni, nu vine nimeni, iar miniştrii îşi fac datoria cât mai bine omeneşte posibil”, a afirmat Florin Roman, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Roman  susţine că, „în câteva zile, guvernul liberal prezintă un amplu program de revigorare a economiei româneşti, bazat pe investiţii şi pe sprijinirea masivă a sectorului privat”.

Veşti bune pentru români: scade numărul cazurilor grave de COVID din secţiile ATI, dar şi numărul bolnavilor. În schimb, creşte numărul celor care se vindecă. Suntem pe drumul cel bun, nu ne-am prăbuşit ca Italia sau Spania. Din punct de vedere economic, suntem una din puţinele ţări din UE cu creştere economică în trimestrul I. Veniturile colectate în aprilie şi mai sunt mai bune ca cele de anul trecut, din perioada similară. Cuvântul de ordine însă rămâne prudenţa! În câteva zile, guvernul liberal prezintă un amplu program de revigorare a economiei româneşti, bazat pe investiţii şi pe sprijinirea masivă a sectorului privat. În final, am o veste proastă şi pentru PSD: vor fi în opoziţie şi în următorii 4 ani”, conchide liderul deputaţilor PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi o întâlnire informală cu mai mulţi lideri ai PNL, printre care şi liderul partidului, Ludovic Orban, la o vilă de protocol din Bucureşti. 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!