Ieșenii s-au mobilizat. Sute de persoane “convocate” pe Facebook la un eveniment anti-Dragnea

Turneul electoral al lui Liviu Dragnea și al suitei sale de la conducerea PSD continuă sâmbătă, 20 aprilie, în municipiul Iași. Dragnea are programată o întâlnire cu fanii săi la ora 15.00, la Teatrul Luceafărul, cu ocazia alegerii președintelui PSD Iași.
Numai că ieșenii nu-l vor primi pe liderul PSD doar cu urale și flori, ci și cu huiduieli și apostrofări. Un grup de inițiativă din Iași a creat în mediul social online un eveniment intitulat “Ia:și du-te, Dragnea”, care se va desfășura la aceeași oră și în același loc cu cel al PSD Iași. 

Grupul inițiator al evenimentului este RESET, care se descrie ca fiind “o comunitate de ieșeni care au hotărât să-și facă vocea auzită și care au ales să se implice. Resetăm civismul. Implicarea este o datorie“.

Pentru eveniment, și-au anunțat participarea sau interesul sute de ieșeni, organizatorul având o singură rugăminte: ‘Toți cei care vor sa participe astăzi la “întâlnirea” cu Liviu Dragnea sunt rugați să-și aducă și cazierele. Dacă nu aveți unul scos, se acceptă și unele de anul trecut.”

Contextul local nu este tocmai favorabil lui Dragnea și pentru PSD, întrucât, după excluderea “abuzivă” din partid a primarului Mihai Chirica, Iașiul tinde să iasă din “zona roșie”.

Iată, în continuare, mesajul  anti-Dragnea pe care îl afișează ieșenii:

Mâine, 20 aprilie, Liviu Dragnea își continuă turneul de superstar cu un popas la Iași, pentru a mai face o baie de mulțime, după cum ne-a obișnuit.

El se bazează pe atitudinea „ospitalieră” a oamenilor din Moldova, unde PSD a obținut scoruri peste media națională.

Județele „roșii” ale Moldovei sunt, în același timp, cele mai sărace și subdezvoltate județe ale țării. Este regiunea unde nu s-a construit nici un petic de autostradă care să o lege de restul țării. Mult-promisul spital regional nu există nici măcar pe hârtie, școlile sunt focare de hepatită (Bacău), iar copiii mor înecați în haznale.

Dragnea și PSD nu mai pot convinge pe nimeni cu minciunile și promisiunile lor. Creșterile salariale sunt anulate de inflație (cea mai mare din Europa), iar pensiile mărite acum artificial, cu împrumuturi mari, vor fi plătite de generațiile viitoare.

Vino să îi spunem că vremea lui a trecut!”

Sursa foto: Facebook/ResetIasi

 

Reset

 

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!