Lider Pro România: „ALDE să dispară din viața politică. Nu trebuie ajutați”

Liderul unei filiale Pro România din judeţul Neamţ respinge alianţa cu ALDE, susţinând că filiala pe care o conduce nu va participa „la tot felul de ciolaniade”.

Preşedintele organizaţiei Târgu-Neamţ al Pro România, Peiu Vlad-Pantelimon, afirmă că a aflat din presă, nu pe canale interne şi nu în urma unor dezbateri democratice, că Pro România şi ALDE vor susţine un candidat comun la alegerile prezidenţiale.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, liderul Pro România susține că  „Tăriceanu şi ALDE trebuie lăsaţi să cadă. Să dispară din viaţa politică”.

Astazi am aflat prin intermediul presei, nu pe canale interne si nu in urma unor dezbateri democratice cum ar fi fost normal, ca Pro Romania si ALDE vor sustine un candidat comun la alegerile prezidentiale, in persoana domnului Mircea Diaconu.

Cum Tariceanu si ALDE se fac responsabili in egala masura de proasta guvernare alaturi de PSD si de situatia catastrofala in care se afla Romania, acestia trebuie lasati sa cada. Sa dispara din viata politica. Sa intre in istorie. Nu trebuie ajutati sa urce inapoi pe val. Iar domnul Mircea Diaconu, cu toata stima pentru cariera sa de artist, este un prezidentiabil foarte slab, motiv in plus pentru ca echipa Pro Romania Tirgu Neamt sa nu sprijine acest proiect.

Cata vreme ne-am asumat o misiune importanta in fata cetatenilor orasului nostru, nu vom accepta sa ii dezamagim participand la tot felul de ciolaniade de acest gen. Dupa europarlamentare, toti liderii politici au sustinut ca au inteles mesajul primit de la populatie. Dupa jocurile pe care le fac astazi, se pare ca nu a inteles nimeni nimic.

Daca aceasta decizie va atrage sanctiuni pe linie de partid, sunt pregatit sa mi le asum cu demnitate, asigurand totodata echipa si cetatenii ca nu ne vom impiedica de un logo si vom continua drumul frumos pe care l-am inceput, intr-o formula sau alta, cu voi si pentru voi”, se arată în postarea lui Peiu Vlad-Pantelimon.

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi liderul Pro România Victor Ponta au semnat, miercuri, un protocol de alianţă electorală pentru alegerile prezidenţiale din toamnă.
ALDE a stabilit, luni, ieşirea de la guvernare şi alianţa cu Pro România. Cele două partide au anunţat susţinerea lui Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.
Sursa foto: Facebook/Peiu Vlad-Pantelimon
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!