Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură anunțată de PSD: „E un gest electoral”

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, referitor la intenția PSD de a depune moțiunea de cenzură, că este un gest electoral deoarece România are nevoie de un Guvern cu puteri depline pentru a găsi rezolvări la problemele provocate de criza epidemiologică și economică.

România, ca și multe alte țări, se confruntă cu o criză epidemiologică, cu o pandemie. De asemenea, se confruntă cu o criză economică aferentă”, a declarat Ludovic Orban.

Mesajul pe care îl transmit este acela că este nevoie de Guvern învestit cu toate puterile, care să aibă capacitatea să contracareze și să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor grave care sunt provocate de crizele care s-au suprapus. A veni să depui o moțiune de cenzură în momentul de față împotriva unui Guvern care și-a făcut datoria mi se pare un gest politicianist, care nu are în spate niciun fel de motivație solidă, ci e un gest electoral pentru a arăta militanților că PSD face ceva. Cred că ultimul partid care are legitimitate să depună o moțiune de cenzură este PSD. La ora actuală îl consider un demers inoportun și împotriva interesului României și românilor”, a mai spus Orban.

Prim-ministrul a menționat că, după depunerea moțiunii de cenzură, va avea discuții cu partidele parlamentare și cu parlamentari pentru a le prezenta situația din punctul său de vedere.

Social-democrații au anunțat că moțiunea prin care ar putea fi demis guvernul Orban ar urma să fie depusă la jumătatea lunii august.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!