Marian Oprișan: „Doamna premier are lucruri importante de spus pentru România”

Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, a sosit vineri la sediul central al partidului, pentru Comitetul Executiv al PSD, organizat la zece zile de la condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare. El a spus că Viorica Dăncilă poate îndeplini „cu succes” funcția de președinte al partidului, dar întrebat dacă intenționează să candideze, Oprișan a răspuns că „nu ai cum să știi”.

Acesta, a declarat, înaintea CEx al PSD, că „președintele partidului trebuie ales cât mai rapid posibil”.

El a adăugat că și-ar dori ca la sfârșitul acestei luni să aibă congresul prin care să fie ales noul lider PSD.

Toate aceste lucruri le vom discuta cu toți colegii în CEx și nu pot să avansez niciun fel de soluție înainte de a avea o consultare cu colegii”, a precizat acesta.

Doamna premier, prin analizele și modul cum s-a comportat, a demonstrat că e un lider politic important și care are lucruri importante de spus pentru România”, a adăugat liderul PSD Vrancea.

Și doamna Viorica Dăncilă și alți colegi pot îndeplini cu succes funcția de președinte”, a spus Marian Oprișan.

Întrebat dacă va candida la șefia PSD, acesta a răspuns: „V-am mai spus, eu nu candidez pentru funcția de președinte al partidului, dar nu ai cum să știi. În ranița oricărui soldat se află bastonul de mareșal.”

Despre candidatul la alegerile prezidențiale, Oprișan a spus că „trebuie să fie un tip serios, un candidat serios, un om puternic, un om cu reale calități și un om care să își iubească țara în primul rând și care să respecte cu sfințenie Constituția.”

PSD știi că întotdeauna a avut candidat la prezidențiale și de două ori în istoria postdecembristă am avut chiar președinția țării”, a amintit liderul PSD Vrancea.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!