Olguța Vasilescu: „Klaus, ţi-a plăcut drumul până la Craiova? Dacă semnai să fiu ministru era jumătate făcut”

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat asupra declarației preşedintelui Klaus Iohannis care a afirmat, sâmbătă, la Craiova, că PSD le-a promis românilor marea cu sare, însă nu a realizat nimic.

Am venit evident cu maşina de la Bucureşti. Am venit pe un drum pe care îl cunosc bine, drumul de la Piteşti la Craiova. M-am aşteptat sincer să găsesc undeva o bucată de drum rapid, de autostradă. De când sunt în politica PSD le promite oltenilor o bucată de drum rapid sau de autostradă care să lege Craiova de Piteşti. Dragii mei, acest drum evident nu este, dar în rest dacă ne uităm prin ţară PSD a realizat mii de km de autostradă cu creionul, dar în fapt nimic. Autostrăzi promise nu avem. PSD de când ştiu eu promite cu bani europeni desigur acele spitale nmari, regionale. Aici în Craiova cunoaşteţi adresa acestui mare spital regional? Eu nu. Acum câteva săptămâni doamna ministru al Sănătăţii ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă, vă daţi seama ce bătaie de joc la adresa românilor? După ce au guvernat atâta timp acum ne spun că vor începe hârtiile. Spitale nu avem”, a afirmat președintele.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Olguța Vasilescu i-a transmis șefului statului că dacă o numea la ministerul Transporturilor până acum jumătate din drum era deja făcut.

Klaus, neamțule care te dai “oltean”, ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut!

#tuceaifacutinultimiicinciani?”, se arată în postarea deputatului PSD.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!