Reacția lui Florin Cîțu la moțiunea PSD împotriva lui: „Rezultatul va fi neplăcut pentru Dăncilă și Teodorovici”

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a afirmat că, la moțiunea simplă pe care PSD vrea să o depună împotriva lui, va veni cu toți directorii din Ministerul Finanțelor Publice și ANAF care au lucrat cu fostul ministru și cu Darius Vâlcov și că rezultatul va fi „unul neplăcut pentru Dăncilă și Teodorovici”.

Reacția ministrului vine ca urmare a afirmației pe care Viorica Dăncilă a făcut-o miercuri seara potrivit căreia PSD va depune săptămâna viitoare în Parlament o moțiune simplă împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, pentru a da explicații cu privire la creșterea euro. La începutul săptămânii viitoare vom depune o moțiune simplă pentru domnul Cîțu în Senatul României, având în vedere creșterea euro, creștere care îi afectează pe români”, a declarat Viorica Dăncilă, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Va anunt o premiera in cazul motiunii simple care ma vizeaza, la Senat. Pentru prima oara in istorie voi aduce in Parlament cu mine toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul minstru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului, a rectifcarii din august si mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021.

Vor fi prezenti cu date si documente oficiale care vor arata:

– Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit

– situatia executiei bugetare si mai ales estimarile pentru final de an la momentul in care am preluat mandatul.

In conferinta de presa pe care o voi tine inainte de motiune, ii voi lasa pe directorii respectivi sa va prezinte datele reale cu documente. Sa vedem atunci cine-i minte pe romani.

Va garantez ca rezultatul este unul neplacut pentru Dancila si Teodorovici”, se arată în postarea lui Florin Cîțu.

Sursa foto: Mediafax

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!