Salonul Imobiliar București se deschide mâine la Palatul Parlamentului

Salonul Imobiliar Bucuresti (SIB) a ajuns la a șasea ediție și se va desfășura între 1-3 martie 2019 la Palatul Parlamentului, unde se vor prezenta noi proiecte rezidențiale cu peste 6.000 de apartamente.

Conform organizatorilor, într-un nou set-up față de edițiile anterioare, SIB vă așteaptă cu:
  • oferte în premieră ale agențiilor și dezvoltatorilor din toate zonele Bucureștiului, precum și limitrof: Metalurgiei, Popești-Leordeni, Prelungirea Ghencea, Crângași, Politehnica, Militari, Theodor Pallady, Pantelimon, Timpuri Noi, Tineretului, Unirii, Aviației, Pipera, Bucureștii Noi, Sisești, Băneasa sau Otopeni;
  • apartamente de vacanță în Mamaia;
  • lansări de ansambluri;
  • bonusuri oferite de către expozanți la achizitionarea unui apartament;
  • accesorii adiacente, precum mobilier: amenajări, decorațiuni, firme de arhitectură, sisteme de supraveghere.

Agenția Optimum Group lansează, la SIB Green Future Mogoșoaia, un nou ansamblu de 78 vile, cu arhitectură modernă și o zonă de agrement cu teren multifuncțional de sport, piscină și loc de joacă pentru copii. Proiectele demarate anterior, care își continuă fazele de dezvoltare vor fi și ele prezente la SIB. Totodată, Salonul Imobiliar București prezintă într-o zonă special dedicată oferte din piață veche: garsoniere, apartamente cu două, trei și patru camere sau case.

Dezvoltatorul ansamblului Cartierul Solar lansează conceptul ELA HOMES, o serie de proiecte premium în zone-cheie ale Bucureștiului. Primele două sunt Ela Băneasa (16 unități în zona Băneasa) și Ela Victoriei (64 de apartamente în apropiere de Piață Victoriei). 158 West este cel mai nou proiect rezidențial care se prefigurează pe harta vestică a Bucureștiului. El se materializează ca un proiect de anvergură cu 185 de locuințe, divizate în garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, menite să răspundă celor mai complexe nevoi în materie de spațiu și facilități.

Prime Kapital prezintă în premieră, la SIB Marmură Residence, un proiect dezvoltat pe o suprafață de 15.000 mp, lângă stația de metrou Jiului din zona Bucureștii Noi, oferind 458 de apartamente de 1-4 camere. Sud Rezidențial lansează la SIB patru noi proiecte, totalizând peste 4.000 de apartamente: Top House Residence, Metalurgiei Park – 500 unități locative; Confort Urban Residence – Rahova, sector 5 – 600 unități locative; proiect Joy Galaxy Residence Berceni, metrou Leonida – 1.000 unități locative; The Grand Kristal Residence City, zona Metro Berceni, Metalurgiei – 2.000 unități locative.

Point Development lansează în cadrul SIB o nouă fază a proiectului City Point, ansamblul din zona Aviației, respectiv 406 apartamente în 3 blocuri. Totodată, dezvoltatorul lansează și prima etapă din Green Point, un ansamblu ce va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici de sticlă Siteh de pe bulevardul Basarabia. În total, noul proiect va aduce 800 de unități pe piață în mai multe faze; prima faza având în derulare 147 de apartamente. New Point, ansamblul rezidențial din zona de Nord a Capitalei, aduce la SIB a 3-a fază a proiectului, însumând 136 de unități.

Programul SIB este vineri, 1 martie, între 12:00 și 19:00, ultima intrare ora 18:00, sâmbătă, 2 martie: 10:00 și 19:00, ultima intrare ora 18:00 și duminică, 3 martie, 10:00 și 18:00, ultima oră de intrare în Palatul Parlamentului fiind ora 17:00. 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!