Victor Ponta: „Am votat PENTRU Legea Pensiilor, după ce miniștrii au dat asigurări că există banii necesari”

Legea pensiilor, reexaminată după ce a fost declarată parțial neconstituțională de către Curtea Constituțională, a trecut de Camera Deputatilor, for decizional. Au fost 197 voturi pentru, niciun vot împotrivă și 70 de abțineri. Urmează să fie trimisă acum la președintele Klaus Iohannis, care va decide daca o promulgă sau nu.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că a votat PENTRU, după ce ministrul Finanțelor și cel al Muncii au asigurat că există fondurile necesare, dar avertizează că în caz contrar aceștia vor răspunde penal.

Am votat PENTRU Legea Pensiilor dupa ce Ministrul Finantelor si Ministrul Muncii au dat asigurari oficiale ca exista banii necesari pentru aplicarea acesteia – in caz contrar le-am atras atentia ca raspund penal ( inchisoare pana la 12 ani) in baza Art 8 din Legea 115/1999 !

Basescu a spus in 2009 ca sunt bani de pensii ( ca Olguta acum – minciunile si isteriile Olgutei le-am ignorat – trebuie sa intelegem supararea celor care acum sunt “NIMIC” – citat din idolul ei😱😱😱) ! Sper ca de data aceasta sa nu fie nevoie sa vina inca un Guvern “Ponta” sa dea inapoi pensiile taiate!

Tot azi am votat pentru RESPINGEREA proiectului senatorlui Brailoiu care modifica regimul pensiilor militare – ProRomania sustine aplicarea exacta si integrala a Legii 223/2015 !”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de socializare.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!