Viorica Dăncilă: „În calitate de preşedinte executiv preiau funcţia de preşedinte al partidului”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat într-o conferinţă de presă la PSD că este o dramă ce i se întâmplă lui Liviu Dragnea şi familiei sale.

În calitate de preşedinte executiv preiau funcţia de preşedinte al partidului“, a spus Viorica Dăncilă.

Uman, vorbind, este o dramă pentru el şi familia lui. Ca si colegi, suntem alături de el şi de familia sa este un moment dificil. Nu vom comenta decizia instanţei de judecată pronunţată azi.

Vreau sa precizez faptul că suntem un partid unit, în momentele dificile Partidul Social Democrat a strâns rândurile și așa vom face și de acum încolo. Mâine am convocat biroul permanent național la ora 11, comitet executiv de la ora 18. Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greșit, care sunt pașii pe care trebuie să-i facem și cum putem acționa în perioada următoare, într-un mod unitar, într-un mod care să arate unitatea Partidului Social Democrat.

Vrea să asigur de faptul că nu-mi voi da demisia, indiferent de solicitările unora sau altora. Vom respecta decizia luată în Parlament, în urma unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă. Dar asta nu înseamnă că dacă cineva cere demisia, imediat trebuie să acceptăm acest lucru. Suntem un partid responsabil , avem o guvernare responsabilă, ne dăm seama că este importantă stabilitatea țării.

Vreau să mulțumesc electoratului pentru votul dat. Vom face o analiză să vedem unde am greșit și vom veni cu soluții, astfel încât să ne câștigăm electoratul, să luaăm cele mai bune măsuri, una dintre ele să continuăm programul de guvernare cu care am venit în fața alegătorilor în 2016”, a mai declarat prim-ministrul.

Sursa foto: Mediafax

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!