A apărut primul “buchetomat” din România!

O firmă din România, proprietar al mărcii “Povestea florilor”, a inventat “buchetomatul”. Persoanele care dăruiesc flori au, de-acum, o misiune mai ușoară: își pot procura buchetul dorit de la un aparat special construit pentru acest lucru.
“Buchetomatul” funcționează după principiul oricărui automat de vânzare produse. Fiecare aranjament floral ocupă o secțiune a aparatului. Clientul vizualizează buchetele de flori, apoi alege unul dintre ele pe touchscreen-ul amplasat central. Plata se face numerar sau cu cardul bancar, iar dupa efectuarea ei, ușa din dreptul buchetului ales se deblochează, clientul putând astfel să intre în posesia produsului. Conținutul compartimentelor este aprovizionat în mod regulat, cumpărătorii având posiblitatea să efectueze comenzi și de la birou sau domiciliu, cu ridicare de la “buchetomat”.
Primul aparat a fost instalat în Promenada Mall, dar firma care deține marca “Povestea florilor” intenționează să amplaseze astfel de “buchetomate” în mai multe centre comerciale și spații cu trafic pietonal ridicat din București.
În altă ordine de idei, “Povestea florilor” a fost prezentă și la Gala Designerilor Români de la Paris, unde a decorat floral Ambasada României pentru defilările de modă. Tot la Paris, compania a adus aranjamente verzi la târgul vestimentar Showroom Beautiful, organizat de România la celebrul Hotel Ritz.
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!