Autostrada Timișoara-Belgrad: Întâlnire între miniștrii de resort ai finanțelor și transporturilor din România și Serbia

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a discutat cu prim-ministrul Serbiei, Ana Brnabic, despre construcția autostrăzii Belgrad-Timișoara, în cadrul reuniunii anuale a Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), urmând ca miniștrii de resort să se întâlnească pentru a discuta detaliile construcției. 

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a avut o întrevedere cu prim-ministrul Serbiei, Ana Brnabic, în cadrul reuniunii anuale a Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) de la Sarajevo.

Cei doi demnitari au avut o discuție aplicată privind nevoia construcției autostrăzii Belgrad – Timișoara, un deziderat major pentru ambele țări“, se arată într-un mesaj publicat de Ministerul Finanțelor Publice (MFP).

Realizarea acestui obiectiv va fi un câștig pentru ambele națiuni. Această arteră va crește calitatea vieții românilor și a sârbilor. De asemenea, pe lângă beneficiile consistente pentru dezvoltarea economică a celor două țări, această inițiativă va reprezenta și un pas important în procesul de aderare a Serbiei la Uniunea Europeană“, a precizat Teodorovici.

În perioada următoare, miniștrii de resort ai Finanțelor și Transporturilor din România și Serbia se vor întâlni pentru a discuta detaliile construcției autostrăzii Belgrad – Timișoara, precizează MFP.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!