Viorica Dăncilă, așteptată de protestatari la Arad: ”Sunt siderată de ceea ce pot să spună”

Aflată în turneu în țară, după ce ieri s-a deplasat la Cluj și Alba Iulia, premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată astăzi la Arad.

Vizita fiind anunțată din timp, în jur de 200 de arădeni au hotărât să o întâmpine pe aceasta în fața Prefecturii Arad, pentru a protesta împotriva ei și a Guvernului pe care îl reprezintă.

Protestatarii au scandat lozinci anti-PSD şi au afişat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”, ironie la o greşeală gramatică de-a acesteia „Orice om îi e teamă de o plângere penală”. Un grup de susţinători ai PSD au aplaudat şi strigat „PSD”.

”Vreau să fac o precizare: să ştiţi că nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de problemă de a veni la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe. Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile. Progresul într-un judeţ nu se face nici cu jigniri, nici cu ţipete, într-un judeţ dacă vrei să faci lucruri bune vii cu proiecte şi le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei, oamenii sunt foarte primitori, foarte civilizaţi, iar ceea ce se întâmplă acum, când câţiva cetăţenii vin şi jignesc, nu cred că caracterizează această zonă”, a declarat premierul.

În opinia Vioricăi Dăncilă, este mult mai important ca accentul să nu fie pus pe dezbinare şi pe jigniri, ci să existe o luptă de proiecte.

„Dar cei care nu au proiecte încearcă să ascundă acest lucru şi vin cu jigniri, cu dezbinare. Am auzit strigând tot felul de lucruri, sunt siderată de ceea ce pot să spună, sunt foarte uimită de modul în care unii înţeleg să acţioneze”, a afirmat Dăncilă.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!