București, Capitala dansului mondial. Turneu de Mare Slam pentru prima oară în România

Federația Română de Dans Sportiv (FRDS) și Federația Mondială de Dans Sportiv (WDSF), în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului și Primăria Capitalei organizează la Sala Polivalentă din Capitală, în premieră pentru România, o etapă de GrandSlam (Mare Slam) la dans sportiv.

În perioada 15-17 martie 2019, toată elita dansului sportiv mondial va veni la București la Dancemasters, o competiție de tradiție aflată la ediția a 16-a și care include prima din cele 5 etape de Mare Slam din 2019, celelalte fiind organizate de Italia, China, Germania și Rusia. Peste 1000 de dansatori din toată lumea și primele 10 perechi din topul mondial vor participa la Dancemasters, organizatorii promițând un adevărat regal al dansului.

Evenimentul este produs în parteneriat cu TVR care va transmite în direct, pe TVR1, Galele de seară începând cu orele 21.00.

Conferința de presă va avea loc joi, 14 martie de la 10.30 la Sala Polivalentă și la ea vor participa dl Shawn Tay – Presedintele WDSF, dl Vasile Gliga – presedintele FRDS, dl Rareș Cojoc – Campion național, domnii Gheorghe Răducan, Virgil Grigore și Bogdan Păun – organizatori și domnul Dorel Bâgiu -ofițer de presă.

Contact:

Dorel Bâgiu, președinte Comisia Mass Media FR Dans Sportiv – 0753.302.000

Gheorghe Răducan, Organizator – 0722.431.152

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!