Wizz Air anunță două noi rute din România către Germania

Wizz Air a anunţat astăzi lansarea a două noi rute către una dintre cele mai populare destinaţii accesate de români, extinzând astfel acoperirea geografică a reţelei Wizz Air din Europa. 

Wizz Air a anunțat astăzi lansarea a două noi rute catre Germania, de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden-Baden și de la Suceava către München Memmingen.

Ambele rute încep din 17 iunie, dar pasagerii români îşi pot planifica încă de astăzi călătoriile în aceste oraşe, biletele fiind deja disponibile pe wizzair.com cu preţuri începând de la 99 RON / 19,99 EUR. 

Suntem încântaţi să extindem reţeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania de la Sibiu şi Suceava către Baden-Baden şi München Memmingen. Cele mai noi rute subliniază angajamentul nostru de a dezvolta reţeaua regională WIZZ şi de a aduce o varietate de oportunităţi de călătorie la preţuri reduse, atât pentru pasagerii noştri români care doresc să viziteze Germania, cât şi pentru turiştii germani interesaţi să descopere cele mai populare regiuni din România: frumoasa Bucovina şi Sibiul, unul dintre cele mai importante centre culturale.   Suntem încrezători că noile noastre servicii vor consolida în continuare legăturile de afaceri şi de agrement dintre Germania şi România şi echipa noastră prietenoasă aşteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul uneia dintre noile aeronavele noastre moderne şi noi!“, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air. 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!