Cătălin Botezatu a lansat Smart Fashion Spring, o colecție casual de primăvară specială pentru #acasă

Pentru zile cât mai confortabile acasă, Kaufland România și Cătălin Botezatu introduc de astăzi în rețeaua de hipermarketuri din toată țara o colecție vestimentară de primăvară, gata să completeze ținutele casual de zi cu zi.
Astfel, noua colecție capsulă din cadrul liniei Smart Fashion Spring, ce reflectă colaborarea îndelungată dintre Kaufland România și celebrul designer Cătălin Botezatu, vine în contextul în care chiar și activitățile cotidiene din confortul propriilor case necesită outfituri potrivite și asortate.
Colaborările cu parteneri locali sunt o prioritate constantă, așa că ne bucurăm să continuăm proiectele alături de celebrul designer Cătălin Botezatu, cu o nouă colecție casual, definită de confort și stil”, spune Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.
Chiar dacă suntem acasă, avem nevoie să ne simțim în pas cu moda. O ținută echilibrată ne oferă o stare de spirit mai bună, ceea ce ne-am dorit și noi să le aducem românilor, printr-o colecție de tip casual, cu haine lejere, potrivite oricând”, a declarat designerul Cătălin Botezatu.
Alcătuită din articole vestimentare simplu de accesorizat pentru femei și bărbați, noua colecție se remarcă prin calitatea materialelor stilizate de Cătălin Botezatu, care oferă o stare de bine și opțiuni variate de purtare, la prețuri accesibile.
Bluze comode, tricouri cu mesaje creative sau asimetrice, colanți, pantaloni și hanorace comode sau cardigane cu design simplu, toate sunt ușor de purtat și practice, într-o serie de modele și culori populare, pentru toate gusturile.
Creațiile Cătălin Botezatu sunt disponibile exclusiv în magazinele Kaufland și îi așteaptă pe clienți la prețuri promoționale, în această perioadă.
Nu e o perioadă ușoară pentru nimeni, încercăm să ne obișnuim într-o lume nouă, să trăim total diferit față de cum eram obișnuiți, învățăm cumva să ne bucurăm de lucrurile simple cărora poate nu le mai dădeam importanța cuvenită. E o bucurie să ne vedem familia, prietenii, să putem ieși să ne plimbăm, să ne bucurăm de momente alături de cei care contează. De aceea am și lansat linia  Smart care îndeamnă să stăm acasă, să ne limităm la a petrece momente alături de puțini oameni, dar să nu uităm să ne facem zilele frumoase, fiecare zi, pentru că a uita să trăiască e cea mai mare greșeală pe care o poate face un om. Nu vreau să uităm de aniversări, de sărbătorit momente importante din viața noastră și a celor dragi nouă, să uităm să trimitem un cadou. Sper ca linia mea să vă aducă bucurie și zâmbete, sper să depășim cu bine și acest impas, și sper să învățăm a mia oară că adevărata fericire stă în lucrurile simple”, a declarat Cătălin Botezatu.
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!