Rareș Bogdan: „Acum e rândul profesorilor să fie în prima linie”

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, a declarat că el a optat pentru cursurile desfăşurate în clasă pentru copilul său și a cerut profesorilor să intre în prima linie, ca medicii și polițiștii.

Eu îmi duc copilul la școală și am optat pentru a face școală în clasă. În România, 73% au optat pentru școală în clasă, 14% exclusiv online și restul mixt. Responsabilitatea este împărțită între guvern și autorități locale, este o problema de solidaritate. Copiii trebuie să înceapă școală, nu putem rata o generație. Am văzut tot felul de poziții ale unor politicieni mai mult sau mai puțin umblați la școală. Eu îi rog pe profesori să fie atenți, pentru că provocările sunt și pentru ei. Cum au fost medicii și polițistii în prima linie, acum e rândul lor să fie în prima linie, avem nevoie de ei. Un popor needucat, îndobitocit, e mai ușor de manipulat”, a afirmat Bogdan, la România TV.

Sigur că e o chestiune care merită discutată. Pentru copiii din familii cu situație precară ar fi o măsură bună. S-au licitat 82.000 de tablete. Sincer, considerați că copilul dvs. are nevoie ca guvernul să-i asigure masca? Administrația orașului sau a școlii să găsească formulele necesare. S-a cerut mereu autonomie, dar autonomia nu merge într-o singură direcție”, a declarat prim vicepreședintele liberal.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!