Claudiu Manda și Mihai Tudose, atac la Victor Ponta: „Pro România, partid balama, toxic și greu de digerat”

Europarlamentarii Claudiu Manda și Mihai Tudose au lansat atacuri dure la adresa lui Victor Ponta și a formațiunii pe care o conduce, Pro România.

În direct la Realitatea TV, Pro România a fost prezentat drept partid „toxic și greu de digerat”, iar  Claudiu Manda l-a comparat pe Victor Ponta cu Monica Tatoiu, care „care comenta orice fel de subiect” la emisiunile TV. Mihai Tudose a afirmat despre Pro România că este un „partid balama”.

Întrebați dacă iau în considerare o absorbție Pro România, aceștia s-au completat reciproc clasificând Pro România drept nesigur și toxic,

„A votat pentru căderea guvernului Dăncilă, deci s-a situat împotriva PSD, apoi a susținut moțiunea împotriva guvernului Orban (…) e deja prea mult”, a declarat Claudiu Manda.

Domnul Ponta a venit lipit de noi să spună că agrează această propunere (Pricopie, pentru prim ministru – n.r.) și este un alt subiect. Până una alta, domnul Ponta ne spunea că nu votează guvernul, după aceea a votat și acum e foarte bun prieten cu PSD-ul. Pe mine m-a obișnuit domnul Ponta așa precum o vedeam pe Monica Tatoiu la televizor care comenta orice fel de subiect, că era vorba de incendii, că era vorba de îngheț, că era vorba de orice fel e subiect el trebuia să apară să spună ceva, nu mai contează că a spus cu două zile înainte altceva.”, a mai spus Manda.

Apropo de spectrul acesta al alegerilor anticipate, poate să aducă și lucruri bune. Unul este și să scăpăm de partidele balama. Pro România cred că astăzi este, dar s-ar putea ca după alegeri să nu mai fie deloc. Eu aș paria că nu o să mai fie în Parlament”, a comentat Mihai Tudose.

Recent, Mihai Tudose s-a întors în PSD şi a fost desemnat şef de campanie al partidului, alături de Claudiu Manda.

E onorantă poziţia. Eu şi domnul Manda nu fugim de muncă şi încercăm să facem tot ce putem astfel încât noul PSD să arate aşa cum trebuie, aşa cum îşi doresc românii. Va fi o selecţie riguroasă a candidaţilor. Am înţeles din declaraţiile liberalilor că se chinuie să caute un candidat care să o bată pe Firea. Noi nu vrem candidaţi care să bată pe nu stiu cine, ci candidaţi care să facă ceva pentru comunitate, care să cunoască problemele oamenilor şi să fie apreciaţi în comunitate. Nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD. Asta trebuie uitată”, a afirmat Tudose, pentru debraila.ro.

Sursa foto: Facebook/Claudiu Manda

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!