Nicușor Dan îi propune lui Vlad Voiculescu dezbateri TV pentru desemnarea candidatului la Primărie

Candidatul independent, susținut de USR București, Nicușor Dan, anunță că va avea astăzi o întâlnire cu candidatul PLUS pentru Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu.

La întâlnire, Nicușor Dan vrea să îi propună lui Vlad Voiculescu o serie de dezbateri televizate la care să participe și realizarea unui sondaj de opinie în baza căruia să fie stabilit candidatul la primărie. 

Astăzi continui întâlnirile cu partenerii din Opoziție pentru stabilirea candidatului unic la Primăria Capitalei.

Mă voi întâlni cu candidatul Plus, Vlad Voiculescu, și îi voi propune trei lucruri:
1. să facem echipă acum și mai ales după alegeri, să contribuie fiecare cu expertiza proprie la planul pentru București;
2. să mergem la televiziune în fața tuturor bucureștenilor, să dezbatem programele și soluțiile pentru Capitală în cel puțin trei întâlniri (am fi avut până acum aceste dezbateri, dacă nu le refuza);
3. să comandăm împreună un sondaj de opinie care să fie condus de oameni de știință, sociologi, după o metodologie transparentă și auditabilă, prin implicarea unor case de sondaje de renume internațional.

Sper din toată inima ca oamenii politici din Opoziție să împărtășească dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic la Primăria Capitalei. Este singura soluție pentru a scapă Capitala de corupția și incompetența administrației Firea-PSD.
Va țin la curent!”, se arată în postarea lui Nicușor Dan de pe pagina sa de socializare.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!