Dan Barna: ”Facem miting la Bucureşti, la care oamenii sunt invitaţi să vină ca la picnic, cu copiii, cu familia, va fi un miting normal”

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că mitingul electoral al Alianţei 2020, programat să aibă loc pe 24 mai la Bucureşti, va fi unul la care oamenii sunt invitaţi să participe ”ca la picnic”.

Da, facem mitingul la Bucureşti, va fi în Parcul Izvor, va fi un miting deosebit de ceea ce înseamnă… va fi un miting la care oamenii sunt invitaţi să vină ca la picnic, cu copiii, cu familia, va fi un miting normal, un miting uman şi un miting civic, exact cum trebuie să fie politica în România. Am ajuns aici pentru că ani de zile am considerat că politica trebuie să o facă ceilalţi, şi noi, oamenii decenţi, să ne vedem de viaţă, de familie, de serviciu, de vacanţe, de alte lucruri. Acum trebuie să înţelegem că, dacă nu facem politică, nu avem nicio şansă şi, de aceea, politica este singura opţiune pe care o avem ca să schimbăm România, implicarea politică. De aceea facem mitingul, nu ne interesează ce fac celelalte partide, evident“, a spus președintele USR, potrivit Agerpres.

Întrebat ce opinie are în legătură cu anularea mitingului electoral al PSD din Capitală, Dan Barna a spus că social-democraţii au luat această decizie “de frică”, după ce au fost huiduiţi în alte zone ale ţării.

De ce a renunţat PSD la miting? De frică, pentru că, după ce, în zonele unde credeau că se duc ca jupânii şi oamenii le cad la picioare, au văzut că cetăţenii sunt exasperaţi şi sătui de ceea ce se întâmplă de doi ani şi jumătate şi huiduie şi le reproşează, de fapt, că şi-au bătut joc de România, au înţeles că şi în Bucureşti ar fi avut exact aceeaşi soartă, pentru că, de fapt, România este exasperată de această non-guvernare PSD-ALDE, care aproape ne-a scos din Europa“, a afirmat Dan Barna.

Sursa foto: Epoch Times România

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!