Dan Barna: “Un #nimic a modificat legea în Parlament pentru a scăpa de dosarele penale”

După votul din Camera Deputaților de astăzi asupra modificărilor aduse Codului Penal, reacțiile președinților Alianței 2020 USR PLUS nu au întârziat să apară.

În postările lor de pe paginile de socializare, Dacian Cioloș și Dan Barna acuză parlamentarii PSD-ALDE-UDMR că au votat pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de pușcărie și împotriva siguranței cetățenilor țării.

Dacian Cioloș a afirmat că ”această majoritate toxică PSD-ALDE, cu sprijinul UDMR, s-a delegitimat complet astăzi după ce a votat pentru interesul personal al lui Liviu Dragnea și împotriva siguranței cetățenilor acestei țări. Se ascund ca lașii în spatele unor decizii ale Curții Constituționale când toți știm exact ce au urmărit în ultimii doi ani. Votul din 26 mai este extrem de important și asta voi explica oamenilor din toată țara.
Președintele Klaus Iohannis trebuie să folosească acest referendum în așa fel încât să ceară din partea românilor un mandat clar în ceea ce privește legiferarea pe justiție și lupta împotriva corupției”.

Parlamentarii PSD-ALDE-UDMR și ai minorităților naționale au votat astăzi Codurile Penale pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de pușcărie! Una dintre cele mai importante modificări din Coduri este reducerea termenelor de prescripție, care echivalează cu o amnistie mascată.

Rezultatul? Dosarele penale în lucru se vor închide iar infractorii vor scăpa de pedeapsă dacă au fost suficient de abili să tragă de timp suficient de mult. Așa cum este cazul lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Vedem astăzi că un #nimic a modificat legea în Parlament pentru a scăpa de dosarele penale. Mai mult, scapă de răspundere pentru ce a făcut și va putea să fure în continuare și să rămână cu toți banii!

Este cea mai gravă situație din ultimii doi ani din punct de vedere legislativ pentru că aceste modificări sunt pentru corupți dar și pentru infractori, violatori, pedofili, traficanți de droguri, tâlhari. Aceasta este politica PSD, aceasta este maniera în care ei legiferează!

Astăzi hoția a câștigat în Parlament, pe 26 mai #FaraPenali va deveni o realitate în România. 
Vrem o Românie fără penali și fără hoție!”, a spus Dan Barna.

Sursa foto: Facebook/Dan Barna

 

 

 

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!