Raluca Turcan: “Este o zi neagră pentru fiecare cetățean român și o lovitură dată la temelia democrației românești!”

Camera Deputaților a votat, astăzi, ca for decizional, modificările aduse Codului Penal adoptate, ieri, în comisia condusă de Florin Iordache.

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, se opune modificărilor făcute la Codurile Penale, avertizând că ele favorizează persoanele care comit infracțiuni și anunțând că noua lege va fi atacată la Curtea Constituțională.

Astăzi, o țară întreagă poate vedea parlamentarii care au votat pentru salvarea infractorilor prin modificarea Codului Penal. 
Au făcut-o împotriva Uniunii Europene, a Comisiei Europene, a Parlamentului European, a Comisiei de la Veneția. Au făcut-o împotriva românilor cinstiți care vor să-și facă un rost în viață prin muncă cinstită.
Totul pentru a-i scăpa de răspundere penală pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și pe acoliții lor din PSD și ALDE. Niciun român nu le-a acordat votul pentru a guverna pentru infractori. 
În 26 mai, așteptăm românii la vot! Referendumul și alegerile europarlamentare sunt momentul în care românii trebuie să-și spună cuvântul decisiv. 
Până atunci, Partidul Național Liberal acționează prin toate mijloacele legale pentru a opri intrarea în vigoare a acestei monstruozități. Cu sprijinul românilor îi putem opri definitiv!
Infractorii periculoși și corupții din România, în frunte cu Liviu Dragnea, au primit astăzi un cadou de Paște. PSD, ALDE, UDMR, 8 deputați ai minorităților naționale și 3 neafiliați au votat pentru modificarea codurilor!
Este o zi neagră pentru fiecare cetățean român și o lovitură dată la temelia democrației românești.
PNL va contesta la CCR toate modificările aduse astăzi la Codul penal și Codul de procedură penală, în favoarea infractorilor”, a spus Raluca Turcan, într-o postare pe pagina sa de socializare. 
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!