”Euro.PA, Nimicule!”, contra miting PSD, pregătit pe rețelele de socializare, la Iași

După ce PSD a anunțat organizarea unui miting care va avea loc, joi, 9 mai, în intervalul orar 15.00–19.00, în Piaţa Unirii din Iași, la care se așteaptă să fie mobilizați 40.000 de oameni, societatea civilă a reacționat pe rețelele de socializare.

Astfel, unul dintre grupurile inițiatoare a contra miting-ului, este RESET, “o comunitate de ieșeni care au hotărât să-și facă vocea auzită și care au ales să se implice“. Grupul a creat în mediul social online evenimentul intitulat “Euro.PA, Nimicule!”, care se va desfășura între orele 15.00-19.00 și în același loc cu cel al PSD Iași, Piața Unirii.

Evenimentul este descris astfel:

Euro.PA, Nimicule!

După fuga rușinoasă din 20 aprilie de la Iași, Liviu Dragnea își dorește foarte mult să-și ia revanșa în capitala istorică a Moldovei. Baia de mulțime la care a visat pentru a-și arăta și consolida puterea nu a ieșit cum și-a dorit, iar el și nu poate accepta că Moldova se revoltă.

Județele Moldovei sunt cele mai sărace și subdezvoltate județe ale României. Este regiunea unde nu s-a construit nici un petic de autostradă care să o lege de restul țării. Mult-promisul spital regional nu există nici măcar pe hârtie, școlile sunt focare de hepatită, iar copiii mor înecați în haznale.

După actul ratat din 20 aprilie și umilința aplicată de ieșeni, PSD vine cu întăriri și noi discursuri în ritm de fanfară. A hotărât să confiște Ziua Europei, o zi în care românii sărbătoresc adevăratele valori pe care se fondează aceasta: democrație, libertate de exprimare și stat de drept.

Vino să îi spunem că vremea lui a trecut.
Ne apărăm orașul și Moldova!”.

Sursa foto: Facebook/ResetIasi

Reset

 

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!