Eurodeputata Renate Weber, victima unei escrocherii online

În prag de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din luna mai, publicația online europarlamentarul.ro titrează o știre exclusivă și stânjenitoare: Site-ul oficial al europarlamentarului român Renate Weber, veritabil manual de sex și dating! Materialul este insoțit de fotografii sugestive, dar și de un clip video care dovedește autenticitatea celor afirmate.

Pe scurt, publicația mai sus menționată dezvăluie cititorilor situația jenantă și hilară a site-ului oficial al eurodeputatei, www.renateweber.eu, care, în loc să fie un portal de prezentare a activităților desfășurate de Renate Weber, în realitate, inițiază vizitatorii în tainele sexului și ale întâlnirilor online. Pentru a vedea în întregime materialul însoțit de foto și clip, CLICK AICI.

Contactată telefonic de realizatorii tv Radu Buzăianu și Razvan Zamfir, în cadrul emisiunii “Bună, Romania” la postul B1tv, doamna eurodeputat a recunoscut ca este la curent cu situația stânjenitoare în care se află. Renate Weber a precizat că este în litigiu de aproape doi ani cu cei care, se pare, au preluat domeniul oficial de internet al europarlamentarei. Renate Weber nu s-a sfiit să-i catalogheze pe actualii proprietari ai domeniului renateweber.eu ca fiind escroci, sugerând că aceștia pretind o sumă colosală de bani în schimbul remedierii situației. Cel mai probabil, domeniul nu a fost prelungit la momentul expirării sale de către staff-ul eurodeputatei, iar acesta a fost cumpărat de noii proprietari. Deși în convorbirea telefonică avută în direct la postul de televiziune B1 TV, Renate Weber a recunoscut că a cheltuit o sumă importantă de bani pentru a înlătura conținutul siteului, poate cel mai important și ușor de realizat ar fi fost pasul prin care acest domeniu nu ar mai fi prezentat ca link oficial pe pagina eurodeputatei din cadrul siteul oficial al parlamentului european.

(Sursa foto: Pietro Naj-Oleari)

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!