EXCLUSIV: Social-democrații nu suportă să fie criticați. Cenzură “abjectă” impusă de PSD partenerilor din campania electorală!

Pentru că internetul și portalurile de socializare reprezintă acum poate cea mai importantă componentă într-o strategie de campanie electorală, determină măsuri de ultim moment în cadrul Partidului Social Democrat. Liderii PSD sunt extrem de îngrijorați de popularitatea în creștere continuă a “concurenților” și de deteriorarea imaginii propriului partid și sunt gata să folosească orice mijloace pentru a se impune.  Surse din interiorul PSD ne-au declarat că social-democrații studiază cu atenție modul în care se formulează contractele de prestării servicii cu partenerii de campanie, pentru ca imaginea partidului să nu fie afectată în niciun fel. 

În acest sens, conform surselor noastre, PSD a impus o clauză cel puțin ciudată, într-o presă democratică, celor care promovează în platformele social media (Facebook, Instagram, Twitter etc) materialele publicate pe website-urile asociate acestora. Pur și simplu, cei care prestează servicii media în favoarea social-democraților în campania electorală sunt obligați contractual să cenzureze permanent opiniile negative ale cititorilor care comentează articolele de presă, în sensul ștergerii lor integrale, astfel încât reacțiile să fie, în marea lor majoritate, pro PSD. Mai mult, tot contractual, entitatea de presă online este obligată să blocheze orice utilizator care ar putea exprima alte păreri decât cele care favorizează PSD și campania electorală a acestui partid.
Suntem obligați prin contract să ștergem absolut tot ce e negativ la adresa PSD și să-i blocăm pe utilizatori. Bineînțeles, asta ne provoacă nouă prejudicii mari, pentru că este vorba despre cei care urmăresc în mod tradițional portalurile noastre de comunicare. Această încercare abjectă de cenzură e demnă de o epocă precum cea a lui Nicolae Ceaușescu, nu are legătură cu timpurile noastre. PSD vrea să controleze absolut totul, până și opiniile cititorilor, pe bani“, ne-a declarat proprietarul unui site de comunicare din teritoriu.
CENZÚRĂ, cenzuri,  s. f.  1. Control prealabil exercitat, în unele state, asupra conținutului publicațiilor, spectacolelor, emisiunilor de radioteleviziune și, în anumite condiții, asupra corespondenței și convorbirilor telefonice; organ care exercită acest control. (www.dexonline.ro)
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!