Mihai Tudose, replică dură pentru Carmen Dan: ”Nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheață și te inundă”

Ministrul de Interne l-a catalogat, marţi, pe fostul premier Mihai Tudose, care a caracterizat-o pe Carmen Dan ca ”mincinoasă, agresivă şi incompetentă”, drept un “bădăran, oportunist, securist”, precizând că “e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi”.

“E adevărat că a prins culoar şi a ţinut morţiş să se penibilizeze şi domnul Tudose că e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile, jignind. Am să îi răspund scurt pe înţelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta, alegeţi dumneavoastră ordinea. Apropo voiam să vă mai spun ceva despre lucrările de doctorat, dar mă opresc să deschid acest subiect că iar se supără domnul Tudose şi domnul Ioniţă, aceşti doctori în fariseism. O să vă prezentăm absolut toate detaliile atunci când facem public acest proiect”, a declarat, marţi dimineaţă, Carmen Dan.

În replică, Mihai Tudose, îi cere, dacă tot s-a apucat să dea declarații în fața microfoanelor ”altele decât cele din priza de acasă”, să explice cum a fost cu evenimentele din 10 august, din Piața Victoriei sau cum a pierdut procesul cu Bogdan Despescu, cel pe care îl acuza public de minciună.
Rămâne cum am stabilit: o ”duamnă” agresivă și minicinoasă, care în loc să dea explicații despre acuzațiile aduse din interiorul Ministerului de Interne cu probe certe, cu raport care cuprinde date clare, cu raport pus/retras pentru că au fost forțați oamenii să mintă, în loc să explice lucrurile astea, ea continuă să fie o mincinoasă agresivă, că atâta știe. Dacă tot dă astfel de declarații pe la microfoane, altele decât cel găsit la ea acasă în priză, poate mai bine ne-ar explica cum e cu domnul Despescu.
A uitat să explice și toate acuzațiile aduse domnului Despescu. Domnul Despescu a câștigat procesul împotriva ei în instanță, niște judecători s-au pronunțat, dar asta nu mai spune!Dacă tot face experimente de dat declarații poate ne explică și cum a fost și cu evenimntele din 10 august, poate ne explică cum e cu microfoanele din priză, poate ne explică cum toate acuzațiile aduse domnului Despescu au fost demontate în instanță sau cum e cu raportul domnului Ioniță, pe care poate îl face public, pentru că omul a refuzat funcția, iar apoi a fost forțat să o ocupe, după ce s-a schimbat primul ministru.Cât despre fina aluzie la doctorate și alte lucruri de genul acesta, ”duamna” fiind un mare om de cultură și știință este cea mai îndreptățită să dea verdicte, eu exprimându-mi convingerea că am uitat mai mult decât a citit ea.În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele. În rest, închid dialogul cu acest personaj, care în curând va deveni de tristă amintire, având în minte și zicala ”nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheață și te inundă!”, a declarat Mihai Tudose, pentru STIRIPESURSE.RO.

Sursa foto: greatnews.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!