Fifor: „Pregătiți-vă! PNL și USR anunță concedieri și dosare la DNA pentru toți bugetarii”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirmă că PNL anunță concedieri masive la stat după preluarea guvernării, iar USR dorește fabricarea de dosare la DNA pentru toți bugetarii.

Acesta avertizează pensionarii și bugetarii că „Winter is coming” (Vine iarna n.r., cu trimitere la serialul „Urzeala tronurilor”).

Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitelor pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creșterilor de pensii prevăzute în lege, se șterg de pe hartă județele și 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotrivă, „ministrul to be appointed la Finanțe” din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanță, a sporurilor și bonusurilor, dar și impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor.

Nici USR nu se lasă mai prejos: mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanțe, anunță și el concedieri masive la stat, dar și fabricarea de dosare pentru DNA pentru toți bugetarii, așa… ca să nu mai miște nimeni în front!

Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniți la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, polițiști, militari, IT-iști, constructori, fermieri, angajați la stat sau la privat, în mediul rural sau urban… Pregătiți-vă! Winter is coming!”, se arată în postarea lui Fifor, de pe pagina sa de socializare.

Postarea secretarului general al social-democraților reprezintă continuarea atacurilor la adresa Opoziției. Acesta afirma joi că programul de guvernare propus de PNL va anula măsurile implementate de PSD. Astfel, Fifor consideră că locurile de muncă vor fi reduse iar impozitele și taxele vor crește.
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!