Florin Cîțu, către Dăncilă: „Nu îți este rușine să propui încă o zi liberă TOT pentru bugetari?”

Senatorul liberal Florin Cîțu susține că România nu-și permite să le mai plătească o zi liberă bugetarilor, în contextul în care Guvernul a anunțat că 16 august va fi zi liberă pentru bugetari.
Senatorul critică decizia ca bugetarii să beneficieze de încă o zi liberă, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Dancila, Romania REALA nu-si permite sa le mai plateasca o zi libera bugetarilor. Abroga aceasta aberatie URGENT!

PSD+ALDE, intr-un DISPRET total fata de situatia actuala din Romania, au decis sa mai faca un CADOU bugetarilor. Tot lor.

In viziunea acestor gropari ai economiei bugetarii isi fac asa de bine treaba ca merita inca o zi libera. (16 August este zi libera petru bugetari)

Bineinteles PLATESC fraierii din privat. Ei muncesc si primesc un salariu mediu net de 500 de euro pe luna pentru a susinte DEZMATUL, EXCESUL, OPULENTA bugetarilor.

Aici nu mai este vorba doar despre faptul ca bugetarii castiga in medie DUBLU fata de cei care le platesc salariile. Vor sa mai si stea acasa pe banii privatilor. Pentru ca ei cred ca merita.

Doar ultimele doua saptamani arata ca 90% dintre ei NU MERITA. Nici salariile, nici pensiile speciale si nici aceste zile libere platite de privati.

Viorica, executia bugetara este PRAF. Rectificarea bugetara este NEGATIVA. Institutiile statului sunt populate de rudele voastre, de amantii si amantele voastre, de incompeteni si corupti.

In aceste conditii nu iti este rusine sa propui inca o zi libera TOT pentru bugetari?

Nu mai este mult si veti raspunde toti pentru distrugerea Romaniei. Nu doar la vot. Veti raspunde personal.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #NuLuamPrizonieri #SpionulRusLAPuscarie

Vine, vine, calca totul in picioare- 10.08.2019”, se arată în postarea senatorului.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!